دکتر محمد حسین رفیعی فنود
باغ سنگی
منوی سایت

نامه مهر94 به ریاست جمهوری

به نام خداوند دانا و توانا

جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری

با سلام

دیشب در زندان، سخنرانی شما در مجمع عمومی را دیدم و خدای را شکر کردم که حمهوری اسلامی ایران، نماینده ای به مجمع عمومی سازمان ملل فرستاده که با ادبیات رسمی، ادب دیپلماتیک، ضوابط رایج جهانی و در عین حال با نقد سیاست های استعماری و دفاع  از منافع ملی، سخن می گوید. شما در آن سخنرانی از کاهش تنش و صلح در منطقه، تعامل برد- برد با جهان و همسایگان و ایجاد محیطی زاینده برای توسعه ی پایدار و رعایت منزلت انسانی و مبارزه با تروریسم در منطقه آشوب زده ی خاورمیانه، سخن گفتید. استقبال مدعوین از سخنرانی شما هم موید حساسیت کنونی جهان و منطقه در چنین موضوعاتی است. من آرزو دارم که در آینده هم مسئولین رسمی ایران در قوای سه گانه، از چنین ادبیاتی که در شان تمدن و انقلاب ماست، سخن بگویند و شرایط سالهای پیش برنگردد.

ولی افسوس و هزاران افسوس که این رویکرد در مورد مشکلات، تنش ها و بحران های داخلی، دیده نمی شود.

ریاست محترم شورای عالی امنیت

جنابعالی به خوبی می دانید که توسعه، جلب سرمایه و تکنولوژی، ارتقا امنیت ملی، مسدود کردن اجرای طرح های خطرناک علیه ایران و … بدون آشتی ملی، تفاهم ملی، “همدلی و هم زبانی”، رعایت قانون و حقوق شهروندان و … مقدور نخواهد شد و نقطه گرهی آن برخورد با زندانیان سیاسی است.

دادگاه های انقلاب، ما را زندانی سیاسی نمی دانند و به ما صفت “زندانی امنیتی” داده اند. به نظر می رسد که این جابجایی آگاهانه و به منظور توجیه عدم اجرای اصول 9 و 168 قانون اساسی می باشد که در اصل 9، آزادی هیچکس را به بهانه ی استقلال، حتی با وضع قانون، نمی توان نقض کرد و در اصل 168، هیات منصفه باید قضاوت کند و قاضی نظر هیات منصفه را تایید نماید.

از جنابعالی انتظار می رود که در شورای عالی امنیت ملی، همچون سایر امور مهم، هیاتی بی طرف از قضات و وکلای مستقل و مجرب، تشکیل شود تا حداقل به پرونده های سیاسی بعد از وقایع 1388 رسیدگی قضایی کنند و قانونی حکم دهند و از دید امنیت ملی که خود شما در آن متبحر هستید، رابطه ی بین افراد زندانی و احکام صادره را برای زندانیان سیاسی، مطبوعاتی، صنفی و … با موضوع و ماهیت “امنیت ملی” بررسی کنند و این “اتفاق” ناگوار و پیامدهای مخرب آن را از بن بست کنونی خارج کرده و فضای احساسی، امنیتی- اطلاعاتی را به حالت همدلی و حل مشکلات جامعه که توفیق وعده های انتخاباتی جنابعالی و سیاست های کلی “اقتصاد مقاومتی” و “برنامه ششم توسعه” و .. به آن وابسته هستند، تبدیل کنند.

شاید مناسب باشد که شمه ای از شرایط زندان بند 8 اوین که حدود سی نفر زندانی سیاسی در آن نگهداری می شوند و نمونه بین نقض قانون اساسی و آئین نامه زندان هاست را در اینجا ذکر کنم. در این زندان، زندانیان سیاسی را با محکومان مواد مخدر، محکومان مالی، دزدان دریایی بین المللی، … در اتاقهای مشترک نگهداری می کنند و به درخواست ما به تفکیک زندانیان بر اساس آئین نامه زندان توجه نمی کنند. در حالیکه در طیف گسترده محکومان مالی؛ “کلاهبرداری”، “جعل”، “فروش مال غیر”،… را از هم به درستی تفکیک کرده و هر گروه را در یک سالن نگهداری می کنند، در مورد زندانیان سیاسی، درگیری 28 فروردین 1393 زندان 350 را بهانه می کنند تا با نگهداری ما در اتاق های مختلط، از ما انتقام گیری کنند. اولا درگیری 28 فروردین 1393 هیچگاه به طور بی طرف رسیدگی نشد و حتی هیات تعیین شده از طرف جنابعالی هم گزارشی به جامعه نداد و ثانیا این زندانیان مظلوم بودند که احکام جدید حبس گرفتند! ما محکومان غیر سیاسی را هم قربانیان مدیریت گذشته، به ویژه سلف شما در قوه مجریه می دانیم ولی نمی توان تفاوت فرهنگ، ادبیات، تربیت، قشر و طبقه، تحصیلات و … ما و آنها را نادیده گرفت و تنش و فشارها را تحمل کرد.

نکته دیگر بیماری های خطرناکی است که این گروه از زندانیان غیر سیاسی بدان مبتلا هستند و در یک محیط بسته و زیستن متمرکز و با وجود دائمی حشره موذی “ساس” که از خون انسان تغذیه می کند، امکان سرایت این بیماری ها به زندانیان سیاسی وجود دارد. به عنوان نمونه در یکی از سالن های بند 8 که حدود180 زندانی دارد، آزمایش خون زندانیان، نتایج زیر را به دست داده است:

HIV مثبت  هفت نفر               هپاتیت B  ده نفر                     هپاتیت C سه نفر

آلودگی خون به استافیلوکوک     سه نفر         بیماری پوستی صعب العلاج    پانزده نفر

نرمی استخوان  دو نفر                                کولیت روده و معده  چهار نفر

با تشکر قبلی و آرزوی توفیق جنابعالی

حسین رفیعی بند 8 اوین

هفتم مهرماه 1394

 

امکان نظر دادن وجود ندارد